top of page

DR.NALTA AESTHETIC INSTITUTE

Plasmalyft

Plasmalyft med PlasmaGun®.
Plasma Gun avger en plasma stråle som får huden och cellerna att dra ihop sig. Detta resulterar i en omdelbar hudåtsrammning. Utöver den direkta hudåtstramningen så stimulerar också plasman produktion av kollagen, elastin och fibroblaster vilket ger en långsiktig förbättring av hudkvaliteten.

Den kalla plasman verkar regenerarande och läkande och är en optimal behandling av eksem, akne, brännskador.
Marknadens mest avancerade Plasmapen- PlasmaGun®. Det är ett revolutionerande hudåtstramning som inte kräver någon operation. Den stramar upp och lyfter huden med omedelbara resultat. Plasmaljus är en icke-kirurgisk ,icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

Hur fungerar det? Behandlingen utförs med en speciellt handverktyg som avger en liten plasma-blixt från spetsen till huden i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt stramar år huden i sin omedelbara närhet och oxideras.

Under behandlingen: Huden bedövas innan behandlingen vilket gör den mer eller mindre smärtfri. Efter: Det bildas små, ytliga prickliknande skorpor som absolut inte får rivas på! Kort återhämtningstid på 5-6 dagar.

Undvik bastubad, bassänger, svettig träning o.dyl. under läkningsprocessen som tar ca en vecka.

Behandlingsområden
Påsar runt ögonen
Rynkor
Slapp hud ( ansikte och kropp)
Bristningar
Ögonlockslyft
Borttagning av godartade hudförändringar
Eksem
Akne och akne ärr
Rosacea

bottom of page